Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistul Emil Giurgiu a cistigat Memorialul "Anatol Popa" la culturism

Cea de-a VI-a editie a Memorialului "Anatol Popa" la culturism a fost cistigata de reprezentantul clubului Petrolul Braila, Emil Giurgiu.
Braileanul s-a impus atit la categoria 70 kg, cit si in concursul Open si astfel a fost desemnat cel mai bun culturist al editiei din acest an al concursului de la Calarasi, competitie la care au participat 50 de sportivi de la 17 cluburi din tara.
"Culturismul este un sport, pe care daca vrei sa-l practici trebuie sa faci sacrificii foarte mari si cel mai important este regimul alimentar. M-am pregatit foarte bine pentru Campionatele Nationale care au fost in urma cu putin timp si astfel am reusit sa-mi pastrez forma si pentru acest concurs. A fost ultima competitie din acest an, dar voi continua pregatirile deoarece in 2009 vreau sa urc pe podium atit la Campionatele Balcanice cit si la cele continentale. Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Tudorel Bratu si Cristian Surdu, care m-au sustinut material, dar si sefilor mei de la serviciu, Costel Statescu si Constantin Cucu, care m-au inteles ori de cite ori a fost nevoie si mi-au dat posibilitatea sa merg la antrenamente, dar si la competitiile oficiale", a declarat Emil Giurgiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii