Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii nu au reusit sa iasa din pasa neagra

Dupa zece minute de tatonare, Rosu i-a incercat vigilenta lui Visinescu, petrolistii au beneficiat de un corner insa Radulescu a fost blocat de portarul oaspetilor.
Dupa numai un minut, putea fi 0 -1 daca Emil Cristian nu ar fi respins de pe linia portii mingea sutata de Ratiu, la o iesire hazardata a lui Constandache.
Gazdele au ratat din nou prin Rosu (min. 15) si prin Lupu (min. 25) pentru ca in minutul 30 sa vina si rindul lui Berceanu sa se complice intr-un dribling inutil, dupa un sut foarte puternic al lui Bandarica si o interventie mai putin sigura a portarului Visinescu.
Finalul primei reprize a apartinut echipei oaspete si in aceasta parte s-a remarcat din nou Emil Cristian care, cu pretul unui fault de cartonas galben, a oprit un contraatac foarte periculos al oaspetilor, purtat de Florin Ronea si Apostol.
Cu patru minute inainte de finalul primei reprize, UFC Chitila a fost la un pas de a modifica tabela, numai ca mingea sutata foarte puternic, de la 18 metri, de Constantin Ronea a lovit bara din dreapta a portii petroliste.

Sarabanda ratarilor a continuat si in partea secunda

In partea a doua a partidei s-a jucat pe contre, dar la finalul celor 90 de minute de joc tabela arata acelasi scor ca in primul minut de joc, 0-0.
Potrivit insa ocaziilor de gol, tabela ar fi putut indica la fel de bine si un 10-10.
La doua minute de la reluare, Rosu a "crosetat" doi jucatori in marginea careului advers, a centrat in fata portii insa Lupu a ratat intilnirea cu balonul.
Dupa numai zece minute, Moldoveanu a facut o foarfeca spectaculoasa in careul advers, dar a punctat doar la capitolul ratari.
Oaspetii si-au revenit "din pumni", astfel ca in minutul 60 a fost rindul lui Constandache sa evite un gol ca si facut, la sutul lui Ratiu.
Bandarica (min. 65) a ratat din opt metri, dupa care jocul s-a derulat mai mult la mijlocul terenului, ultima sansa de gol apartinind oaspetilor. In minutul 80, Neagu a patruns in careu, dar a sutat din alergare, putin pe linga tinta si astfel partida s-a incheiat 0-0, un rezultat care trimite Petrolul pe locul al 13-lea in clasament.
"Contrar scorului, a fost un meci cu multe ocazii si tot atitea ratari si care de fapt s-a incheiat cu un rezultat echitabil. La noi s-a vazut lipsa lui Smeu, Grosu si Bulancea. In etapa urmatoare, avind din nou sansa sa evoluam pe teren propriu, sper sa putem obtine o victorie care sa permita un salt in clasament", a declarat presedintele Iancu Teodorescu.
Petrolul: Constandache - Bosoi, Radulescu, Em. Cristian, Sandulescu - Rosu, Balta, Bandarica (min. 82: Neta), Moldoveanu (min. 75: Tudor) - Berceanu, Lupu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii