Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii la al doilea succes din retur

Petrolistii au abordat cu foarte mare ambitie acest meci si au reusit sa transeze jocul in favoarea lor inca din prima repriza, contrar faptului ca porneau cu sansa a doua.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Lupu, in minutul 15, la capatul unei faze spectaculoase in care mingea a circulat pe traseul Ghioca - Balta - Grosu, ultimul a sutat puternic, portarul oaspetilor a respins mingea in fata si tinarul atacant al Petrolului a marcat cu un sut plasat.
Gazdele au mai avut inca trei ocazii in prima repriza insa tabela a ramas nemodificata. Lupu nu a gasit solutia potrivita in minutul 22, iar la suturile lui Balta si Ghioca, portarul oaspetilor a avut interventii salutare si chiar a fost ajutat si de sansa la ultima ocazie a gazdelor, cind mingea deviata de el a lovit bara si a iesit in afara terenului.
In partea a doua s-a jucat pe contre insa nici o echipa nu a periclitat cu adevarat poarta adversa.
Petrolul a obtinut astfel cea de-a doua victorie din retur si cu siguranta, daca nu i-ar fi cedat pe cei patru jucatori la CF Braila, ar fi avut sanse mari sa se salveze de la retrogradare.

Petrolul: Cristea - Ionita, Stanciulescu, Radulescu, Bratu - Grosu (min. 78: Hrinca), Balta, Costache, Spirea (min. 72: Costea) - Ghioca, Lupu

Rezultatele inregistrate in etapa a 31-a:
Callatis Mangalia - Dodu Bucuresti 1-2
Portul Constanta - Dinamo II Bucuresti 2-0
FC Chitila - Viitorul Insuratei 2-2
Petrolul Ianca - CS Ovidiu 1-0
Inter-Gaz Bucuresti - Phoenix Ulmu 3-0
Rocar ANEFS - Aurora Mangalia 3-1
Oil Terminal Constanta- Farul II Constanta 1-2
Politehnica Timisoara - Dunarea Calarasi 0-2
Unirea Slobozia - Steaua II Bucuresti 0-3
Categorie articol: 

Comentarii