Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au surclasat satelitul Otelului * Costel Rosu a marcat cel mai spectaculos gol al gazdelor in amicalul de pe stadionul Stefan Vrabioru

La mijlocul acestei saptamini, Petrolul a sustinut prima partida de verificare dupa cantonamentul montan, partenera fiindu-i Otelul II Galati, fosta Junkers care in aceasta vara s-a transformat in satelitul divizionarei A galatene.
La capatul primului sfert de ora, oaspetii au deschis scorul prin Danilescu si, cu toate ca gazdele au avut mai mult initiativa, ele nu au reusit sa restabileasca egalitatea decit in minutul 35. Din acest moment Petrolul a apasat pe acceleratie si pina la finalul partidei a mai inscris cinci goluri.
Dupa o actiune a lui Bosoi, Berceanu a marcat pentru 2-1 si dupa alte doua actiuni colective ale gazdelor Rosu a fost faultat in careu si Bandarica a dus scorul la 3-1.
Ultimele trei goluri ale Petrolului au fost marcate de Neta (min. 60), Rosu (min. 70) si Costache (min. 86). Cel mai spectaculos gol a fost cel al lui Costel Rosu, mijlocasul dreapta petrolist reusind o cascada de driblinguri de efect, ultimul adversar care i-a cazut victima fiind chiar portarul galatean.
Nu au evoluat, fiind accidentati, Bulancea si Jinga in schimb s-au integrat foarte bine in joc doi fotbalisti care au revenit la Petrolul, Hrinca si Constandache.
"Chiar daca a fost foarte cald jucatorii nostri au evoluat la parametri foarte buni. Acumularile fizice din cantonamentul montan ne-au permis sa avem o mare fluenta in joc pe tot parcursul partidei, nu am mai ratat asa de mult, ceea ce ne confera un moral bun inaintea primei confruntari oficiale din tur, cea din deplasare cu satelitul Farului" a declarat presedintele sectiei de fotbal Iancu Teodorescu.

Petrolul: Cristea (min. 46: Constandache) - Bosoi, Em. Cristian, Zainea, Bratu - Rosu, Hrinca, Moldoveanu (min. 70: Costache), Bandarica (min. 75: Balta) - Lupu (min. 77: Neta), Berceanu (min. 81: Costea).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii