Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au remizat la ultimul lor meci in cel de al treilea esalon fotbalistic

Petrolul Ianca a retrogradat in Liga a IV-a, dar a facut-o cu fruntea sus. Fara cei patru jucatori cedati la CF Braila, noul antrenor, Tudorel Pelin a avut mari probleme in a alcatui o formatie competitiva pentru acest esalon, insa avind resurse din propria pepiniera a reusit, incepind de la mijlocul returului, sa obtina si rezultate. La ultima sa aparitie in acest esalon Petrolul si-a propus sa nu piarda si daca ar fi avut sansa obtinea chiar toate punctele in deplasarea de la Aurora Mangalia. Petrolistii au jucat dezinvolt si in minutul 30 ar fi putut deschide scorul. Dupa un contraatac rapid, Ghioca a sutat foarte puternic de la marginea careului, portarul gazdelor a boxat mingea in fata si, de la 4 metri, Grosu a trimis plasat insa unul dintre fundasii Aurorei a degajat mingea de pe linia portii. Pe finalul primei reprizei nici Lupu nu a gasit solutia ideala de a inscrie, desi s-a aflat doar fata in fata cu portarul advers.
Repriza a doua a fost ceva mai bogata in faze de poarta, dar Onofrei, Curumi de la gazde si Grosu de la oaspeti nu au reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor.
"Am facut un joc foarte bun insa consider ca am avut ghinion de nu am plecat cu toate punctele. Echipa a crescut mult in valoare in ultima jumatate a returului, dar am avut de recuperat foarte multe puncte si de aceea nu am reusit sa ne salvam de la retrogradare", a declarat la finalul jocului Fanel Ghioca.

Petrolul: Cristea - Dobrin, Ionita, Stanciulescu, Bratu - Grosu, Costache, Balta, Spirea (min. 80: Serban) - Ghioca, Lupu (min. 75: Mocanu)
Categorie articol: 

Comentarii