Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au pierdut al doilea amical dupa ce au condus cu doua goluri la pauza

Petrolul Ianca a sustinut, marti, la Galati, in compania formatiei Junkers, cel de-al doilea si ultimul meci de verificare, inainte de a pleca in cantonamentul montan.
Desi au fost condusi cu 1-0, elevii lui Dumitru Bulancea au facut o prima repriza foarte buna si au plecat la cabine cu un avantaj de doua goluri. In minutul 20, Balta a executat impecabil o lovitura libera de la 20 de metri si a restabilit egalitatea, iar doua minute mai tirziu, juniorul formatiei vizitatoare, Lupu, a sutat de la marginea careului si a adus Petrolul in avantaj.
Folosit in linia de atac, Lupu a avut o prestatie foarte buna in aceasta parte a meciului, reusind sa obtina si un penalty pe care l-a transformat Emil Cristian, min. 30: 1-3.
In repriza a doua, Junkers, formatie care in momentul de fata beneficiaza de o serie de jucatori de la Otelul, deoarece din vara va fi satelitul divizionarei A, a reusit sa intoarca rezultatul si sa cistige in urma unui penalty obtinut in minutul 88.
"A fost un meci util pentru noi si poate daca am fi beneficiat de aportul intregului lot am fi obtinut un rezultat mai bun. Insa in aceasta perioada nu rezultatele partidelor intereseaza, ci doar comportarea fotbalistilor in regim de joc.
Petrolul a aliniat urmatoarea formula de echipa: Jalba (min. 75: Dragan) - Bosoi, Em. Cristian, Zainea, Grosu (min. 46: Stanciulescu) - Rosu (min. 46: Moldoveanu), Balta, Bulancea, Bandarica - Lupu, Berceanu. Nu au putut fi utilizati portarul Cristea care are piciorul in ghips deoarece are o intindere de ligamente, Jinga, Perca si Tudor care au fost la cursuri precum si Neta care a acuzat o stare de raceala.
Pina la sfirsitul saptaminii, jucatorii divizionarei C se vor pregati la Braila, iar in perioada 6-16 februarie vor efectua un cantonament centralizat la Slanic Moldova.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii