Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au invins la pas pe Junkers

Petrolul Braila a facut o prima repriza foarte buna in disputa cu satelitul Otelului Galati, Junkers, si a reusit sa marcheze patru ori intr-un interval de 25 de minute.
Bosoi a deschis scorul la capatul primului sfert de ora, iar dupa numai cinci minute, Neta a fost faultat in careu, arbitrul a acordat penalty si Bandarica a dus scorul la 2-0. Dupa alte doua minute tabela s-a modificat din nou in favoarea gazdelor, Balta a sutat violent de la 25 de metri si portarul galatean a privit neputincios la mingea care a poposit in vinclul portii sale.
Petrolistii au ramas in continuare la cirma jocului si au mai reusit sa mai marcheze inca un gol prin Alex Neta care a profitat de faptul ca portarul Junkers-ului nu a avut o interventie inspirata dupa sutul din marginea careului al lui Costel Rosu.
Cu toate ca in partea a doua Negoita si Bulancea au trimis in teren forte proaspete, Petrolul nu a mai reusit sa inscrie nici un gol.
Au ratat din situatii favorabile pentru gazde Rosu, Moldoveanu, dar si Gigel Costache.
In minutul 82, Junkers a reusit sa marcheze golul de onoare prin Igor.
La Petrolul nu au evoluat doi jucatori de baza, Emil Cristian si Berceanu, in schimb a aparut in formula de joc noua achizitie, fundasul Samuila, jucator care s-a format si a evoluat la Dacia Unirea.
"Echipa se misca bine si pot spune ca a "zburdat" in prima repriza in fata unui adversar valoros, iar acest lucru s-a datorat si faptului ca acesta a fost primul meci amical pe care l-am disputat pe terenul pe care evoluam in partidele oficiale. Sint multumit de stadiul de pregatire in care se afla jucatorii si ca avem o concurenta pe posturi", declara la finalul meciului presedintele Iancu Teodorescu.
Echipa gazda a inceput meciul cu urmatorul unsprezece:
Cristea - Tudor, Samuila, Zainea, Bulancea - Rosu, Balta, Botezatu, Bandarica - Neta, Bosoi. In repriza a doua au mai evoluat portarul Badiu si jucatorii de cimp Moldoveanu, Costache, Baciru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii