Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au incheiat cu o victorie seria meciurilor amicale

Pentru acest ultim test inainte de startul returului, Tudorel Pelin a preferat una dintre echipele puternice din Liga a IV-a, Eldomir Viziru.
Prima repriza a fost dominata de petrolisti si scorul la pauza reflecta acest lucru. Echipa din esalonul superior a deschis scorul la prima actiune a meciului, prin Ghioca si apoi l-a majorat in minutul 23, prin Lupu. Atacantul petrolist a primit o pasa de la Silviu Zainea, a patruns in zona centrala a careului advers si a sutat fara sperante pentru portarul Radoi.
Daca in prima parte a meciului initiativa a fost a petrolistilor, in partea a doua jocul a fost echilibrat si cu multe ratari de o parte si de alta.
Echipa pregatita de Vasile Darie a avut la rindul ei citeva ocazii insa nu a reusit sa fructifice decit o singura data, prin Nicoara care a transformat o lovitura de la 11 metri.
Pe parcursul intilnirii Ghioca, Grosu, Lupu si Mocanu au ratat situatii bune de a marca, in timp ce de la Eldomir pe lista celor care au ratat si-au trecut numele Nicoara, Zarnescu si Apostol.
Cu multe noutati in lot, majoritatea juniori din propria pepiniera, Petrolul a facut o repetitie utila inaintea primei etape a returului, cind va intilni pe teren propriu pe Farul II Constanta, un meci pe care elevii lui Tudorel Pelin trebuie sa-l cistige pentru a pasi cu dreptul intr-un sezon in care obiectivul il reprezinta salvarea de la retrogradare.
Petrolul: Cristea - Costea, Bratu, Ionita, Stanciulescu - Grosu, Hrinca, Balta, S. Zainea - Ghioca, Lupu
Au mai jucat Dragan, Serban, Dobrin si Mocanu.
Eldomir: Radoi - Stefanita, Zagan, Licitonschi, Apostol - Ilau, Zarnescu, Baciu, Nicoara - Burlusteanu, Mindroasa
Au mai jucat Constandache, Iacob si Popirtac.
Categorie articol: 

Comentarii