Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrecere zgomotoasă în Viziru I

marţi noaptea, jandarmii au intervenit pentru a-i linişti pe câţiva brăileni care ascultau muzică la maxim, deranjând vecinii • un bărbat de 49 de ani a primit o amendă de 500 lei

 

Muzică la maxim într-o casă din cartier Viziru I. Jandarmii au fost chemaţi de vecini pentru a face linişte.

Marţi noaptea, în jurul orei 20.00, în urma unui apel efectuat la Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă  112, un echipaj de jandarmi a fost dirijat în cartierul Viziru I, în apropierea unui supermarket. “La un imobil se asculta muzică la intensitate mare, vecinii fiind vădit deranjaţi de muzică”, a precizat reprezentantul Jandarmeriei Brăila.

Ajunşi la imobilul respectiv, jandarmii au legitimat persoana în cauză. Era vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, căruia i s-au precizat prevederile legale încălcate. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei conform Legii 61/1991 republicată. Jandarmii reamintesc tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul forţelor de ordine prin apelarea numărului unic de urgenţă 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
Categorie articol: 

Comentarii