Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrecere terminata cu bataie

Petrecere care a degenerat intr-o bataie generala, cu caramizi, scaune rupte si lovituri de sabie. S-a intimplat in noaptea de luni, spre marti, pe strada Marului, in Braila, unde un grup de circa 15 tineri au ajuns sa se fugareasca si sa se loveasca intre ei, dupa ce au consumat prea mult alcool la sarbatorirea zilei de nastere a unuia dintre ei. Petrecerea a inceput pe inserat, iar tinerii au baut pina la miezul noptii, cind s-a pornit scandalul din cauza unor fete. Unul dintre petrecareti a luat un scaun si l-a rupt in capul unui tinar. De aici, a inceput imbrinceala intre participanti, care s-au grupat pe gasti. Sarbatoritul a incercat sa faca ordine cu o sabie, iar unul dintre tovarasii sai a asmutit un pitbull asupra batausilor, asa ca acestia s-au imprastiat pe la casele lor, unde s-au inarmat cu caramizi si bite si au revenit in strada, pentru continuarea ostilitatilor. Lupta n-a mai avut loc, insa, dat fiind ca au fost observati de o patrula de jandarmi, pe cind se fugareau pe strada. Au fost retinuti si luati pe sus, fiind transportati cu totii la sediul Jandarmeriei.
"Eram la petrecere si unui prieten de-al meu i s-a pus pata pe unul si i-a dat un scaun in cap. Eu am vrut sa-l dau afara de bunavoie si nesilit de nimeni, dar el s-a opus, a folosit forta, si-a adus pitbullul si niste caramizi. Eu am scos cutitul sau sabia, cum vreti dvs. sa o numiti, pe care o aveam in casa. O tineam pentru orice eventualitate. Unul dintre amici a luat sabia de la mine, le-a dat cite una peste picior la prietenii aia doi ai mei si eu, cind am vazut, am crezut ca i-a taiat, m-am speriat, i-am luat sabia din mina si zic “ce faci mai, ii omori?”", a povestit oamenilor legii Cristinel A., sarbatoritul.
"Au inceput cearta de la unul care a zis ca “ce, eu sint cel mai tare, eu va ordon”, ceva de genul asta, pe urma a inceput sa se dea la noi, a luat un scaun, m-am ferit si am fugit direct pe poarta. Nu au avut numai sabia, au mai lovit cu caramizi si niste bite mai mari", a explicat un alt participant la petrecerea cu "cintec".
De ziua lui, la implinirea a 23 de ani, sarbatoritul s-a ales cu un dosar de cercetare penala, pentru port ilegal de arma alba, iar prietenii sai au fost amendati cu cite 500 de lei, pentru tulburarea linistii publice.
Categorie articol: 

Comentarii