Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petre Grigoras: "Otelul Galati este ambulanta de serviciu a Ligii I"

Antrenorul Petre Grigoras a declarat dupa meciul pierdut de Otelul Galati, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Pandurii Tirgu Jiu, ca echipa sa este "ambulanta de serviciu a Ligii I", deoarece resusciteaza fiecare echipa cu care joaca, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Cred ca sintem ambulanta de serviciu a Ligii I pentru ca resuscitam de obicei fiecare echipa la care jucam. I-am resuscitat pe cei de la Piatra Neamt, acum pe Pandurii si urmeaza Jiul in etapa viitoare. Sper sa nu se intimple asa ceva, dar macar sa facem o fapta buna si sa-i ajutam si pe cei nevoiasi. Pentru ca asa se pare ca am ajuns noi, Otelul Galati, in momentul de fata", a precizat Grigoras.
Tehnicianul s-a aratat dezamagit de rezultat, precizind ca este suparat pe jucatorii sai. "Se spune despre noi ca sintem catalogati a fi echipa care joaca frumos si pierde, dar lucrul acesta nu ma incinta cu nimic. Si aici, si la Piatra Neamt am pierdut puncte foarte usor. E inadmisibil asa ceva si sint foarte suparat, pentru ca ne-am dorit mult si sint convins ca puteam, cu mai multa atentie, sa obtinem cel putin un rezultat de egalitate. Greselile noastre individuale sint de cascadorii risului, la ce goluri putem sa luam", a mai spus antrenorul.
Grigoras a apreciat ca Otelul are cea mai slaba aparare din Liga I: "E suparator ca reusim de regula sa inscriem mult, dar avem cea mai slaba aparare din Liga I. Si la Piatra Neamt am condus cu 1-0, apoi cu 2-1, dar am pierdut. Nu au fost goluri care sa ne surprinda pe contraatacuri rapide sau in inferioritate numerica. Din contra. Totusi, asta e viata, mergem inainte, vor mai aparea si schimbari iar cei care vor reusi sa joace cum vrem noi, vor ramine in echipa, iar ceilalti o sa mai joace cind vom considera noi".
Echipa Otelul Galati a fost invinsa, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de formatia Pandurii, intr-un meci contind pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Comentarii