Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 700 de tineri si-au cautat un loc de munca

Ieri, la "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila, au participat peste 700 de tineri, interesati sa-si gaseasca un loc de munca. Actiunea s-a desfasurat cu incepere de la ora 09.00 in municipiul Braila, la Sala Polivalenta "Danubius", in orasul Faurei, la Casa de Cultura si in orasul Insuratei, la Sala de Sedinte a Primariei Insuratei.
Din cei 715 participanti la bursa, 703 erau absolventi. "Dintre acestia, 440 de absolventi au fost selectati in vederea incadrarii in munca. Mentionam si participarea a 60 de elevi ai liceelor brailene, viitori absolventi, carora le-au fost furnizate informatii despre aceasta actiune si s-au aratat interesati de a afla care sint cerintele pietei muncii. In cadrul acestei actiuni au fost amenajate standuri separate pentru: creditarea intreprinderilor mici si mijlocii, consiliere privind cariera, mediere si pentru persoanele marginalizate social, aflate in dificultate si confruntate cu riscul excluderii profesionale", a precizat Simona-Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
La bursa au participat 65 angajatori, cu 434 locuri de munca. Cele mai multe joburi au fost oferite in domeniile: industria alimentara si a bauturilor (agent comercial, preparator de semifabricate si preparate culinare, patiser, cofetar, brutar, macelar, operator la prepararea conservelor din carne, ospatar, sofer de autoturisme si camionete, incarcator-descarcator, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide); constructii (inginer instalatii pentru constructii, zidar, zugrav, instalator apa canal, sudor autogen, electrician in constructii, montator pereti si plafoane din gips carton, timplar universal, dulgher, tinichigiu in constructii); industria textila si a produselor textile (inginer textile, confectioner asamblor articole din textile, operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice); constructii si reparatii navale (inginer nave, lacatus constructii metalice si navale, sudor electric, tubulator naval, sudor autogen); comert (manager zona, director vinzari, administrator baze de date, inginer electronist, referent/economist in management, referent/economist in comert si marketing, tehnician operator echipamente de calcul, agent comercial, agent vinzari, depanator PC, dispecer service IT, vinzator, lucrator comercial). De asemenea, cei interesati sa-si gaseasca un loc de munca au gasit oferte si in urmatoarele domenii: industria de masini si echipamente; industria constructiilor metalice si a produselor din metal; activitati ale institutiilor financiar-bancare; industria de prelucrare a lemnului; agricultura; fabricarea celulozei si hirtiei; edituri, tiparituri si reproduceri pe suporti; tranzactii imobiliare; salubrizare; industria altor mijloace de transport; servicii de cercetare-dezvoltare etc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii