Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 600 de sancţiuni în valoare de aproape 300.000 lei

la sfârşit de săptămână, poliţiştii au stat cu ochii pe cei specializaţi în fraudarea legii, fie pe linie rutieră, fie pe cea a comerţului sau  ordinii publice • în numai trei zile, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 624 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 290.000 lei.

 

Amenzi record în week-end pentru persoanele care nu au ţinut cont de lege şi au încălcat normele în vigoare. Şoferi, comercianţi şi indivizi puşi pe scandal au avut serios de plată. Poliţiştii au intervenit la peste 100 de sesizări şi au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, în perioada 21 - 23 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 21 de acţiuni şi s-a intervenit la 115 evenimente, dintre care 96 sesizate prin apel 112. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 624 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 290.000  lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 33 de permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 14 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe un tânăr de 30 de ani, în timp ce conducea o maşină pe Şoseaua Buzăului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii