Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 600 de poliţişti pe străzi, în minivacanţa de 1 Decembrie

• în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2017, pe străzi vor fi 237 de patrule de siguranţă publică • totodată, poliţiştii de la Rutieră vor folosi aparate radar în tot judeţul, pentru depistarea vitezomanilor

 

Poliţiştii brăileni vor fi la datorie în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2017, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, pentru protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, sinsp. Laura Dan, precizează:

“Suplimentar faţă de poliţiştii care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, peste 600 de poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”.

Din totalul poliţiştilor brăileni angrenaţi suplimentar, 460 sunt poliţişti de ordine publică, 76 sunt de poliţişti de la rutieră, 25 de la investigaţii criminale, 24 luptători de intervenţie rapidă şi 24 de la alte structuri. În intervalul 30 noiembrie - 4 decembrie 2017, nu mai puţin de 237 de patrule de siguranţă publică vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Potivit sursei citate, în minivacanţa de 1 Decembrie, Poliţia Rutieră se va afla, de asemenea, la datorie, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru depistarea vitezomanilor şi a împătimiţilor de alcool. Pentru prevenirea excesului de viteză, poliţiştii de la Rutieră vor folosite aparate radar.
Categorie articol: 

Comentarii