Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea publica la meciul Steaua - BATE Borisov

Peste 600 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti vor asigura ordinea publica la meciul Steaua - BATE Borisov, programat astazi, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
Totodata, jandarmii vor actiona pentru prevenirea fenomenului infractional, intervenind prompt, in cazul tulburarii ordinii publice, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Romane remis, marti, agentiei MEDIAFAX.
Jandarmeria Bucuresti le cere spectatorilor prezenti pe stadionul Steaua sa participe la spectacol si sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice. Pe traseele de afluire/defluire, cit si in zonele adiacente stadionului, efectivele Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, vor fi sprijinite de echipaje ale politiei si agenti comunitari.
Accesul publicului in stadion se va face incepind cu ora 17.00, pe baza de bilete personalizate prin sistemul electronic de turnicheti, acreditari de presa si invitatii, emise de FC Steaua. Accesul auto va fi permis numai prin portile de acces nr. 3 si 4, pe baza tichetelor de acces tip parking. Accesul pe baza de invitatii la loja - poarta C si bilete la fotolii - portile A si E, tribuna oficiala (portile B si D), tribuna I (portile F, D, B si S), peluza I (portile O, P si R), tribuna a-II-a (portile K, L, M si N), peluza a-II-a (portile J, I, H si G).
Sustinatorii echipei Steaua vor fi dispusi majoritar in peluza I, afluirea si defluirea acestora la si de la stadion realizindu-se prin intrarea dinspre Bulevardul Ghencea - poarta de acces nr. 2, iar in arena sportiva prin portile de acces O, P si R.
Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta. Conform legii este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica. Conform legii, spectatorului ii este interzis: sa arunce cu obiecte in teren sau in directia altor spectatori, sa sara gardul care delimiteaza spatiul de joc sau sa intre pe spatiul de joc, sa deterioreze sau sa distruga mobilierul in interiorul locurilor de desfasurare a meciului, sa impiedice actiunea fortelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.
Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut in deplasare in compania formatiei BATE Borisov din Belarus, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc astazi, la Bucuresti, la ora 20.30, si va fi transmisa in direct de Pro TV.
Categorie articol: 

Comentarii