Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 60 de şoferi lăsaţi fără permis

în ultima săptămână, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile de control în trafic pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave • s-au constatat peste 700 de abateri de la legislaţia rutieră şi au fost reţinute 62 de permise

 

În urma activităţilor din teren desfăşurate în ultima săptămână, poliţiştii au constatat peste 700 de abateri de la legislaţia rutieră şi au reţinut 71 de permise şi certificate de înmatriculare. Între 25 februarie şi 3 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

Au fost constatate 710 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 62 de permise de conducere auto.

De asemenea, au fost constatate 38 de contravenţii şi s-au dat amenzi în valoare totală de 13.305 lei pentru nerespecarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii