Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 500 de abateri de la legislaţia rutieră într-o săptămână

poliţiştii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere grave şi au dat amenzi participanţilor la trafic care nu ţineau cont de lege • au fost reţinute 43 de permise de conducere

 

În perioada 14 - 20 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. Au fost constatate 525 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 43 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 10 certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca l-au oprit în trafic pe un tânăr de 19 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, având valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.
Categorie articol: 

Comentarii