Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 400 de brăileni au avut nevoie de ambulanţă în doar 3 zile

• fie că au mâncat prea mult, fie că au băut ori s-au bătut, foarte multe persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor ambulanţieri de pe 30 decembrie 2018 până pe 1 ianuarie 2019 • în acest interval, peste 400 de apeluri au fost înregistrate la SAJ Brăila

 

Mini-vacanţa de Revelion a însemnat distracţie pentru unii şi zile aglomerate la serviciu pentru alţii. Din această ultimă categorie fac parte şi angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila, care au răspuns la peste 400 de chemări în doar trei zile, mult peste media obişnuită.

Se pare că petrecerea a început încă de pe 30 decembrie, când la Ambulanţă s-au înregistrat 145 de apeluri, dintre care 9 din partea unor persoane cărora li s-a făcut rău de la prea multe alimente, iar alte 5 persoane au băut peste măsură. Nu au lipsit nici agresiunile, trei oameni fiind răniţi în urma altercaţiilor. Apoi, pe 31 decembrie, la dispecerat s-au înregistrat 134 de solicitări, dintre care 8 pentru colici abdominale şi biliare, 6 pentru etilism şi două pentru victimele accidentelor rutiere.

În prima zi a Anului Nou, la SAJ Brăila a sosit, din nou, un val de apeluri, 147 la număr, dintre care 8 pentru colici abdominale, 8 pentru persoane ce au băut peste măsură şi trei pentru victimele agresiunilor fizice.

 
Categorie articol: 

Comentarii