Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 300 de locuri de munca la bursa dedicata absolventilor

Vineri, la "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", brailenii vor gasi peste 300 de oferte de munca, din diverse domenii. Actiunea este organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila si se va desfasura vineri, cu incepere de la ora 9.00, la Sala Polivalenta "Danubius", precum si la Casa de Cultura a orasului Faurei si la Sala de sedinte a Primariei Insuratei.
Pina la aceasta data, AJOFM a contactat peste 700 angajatori, dintre care 45 au confirmat participarea la bursa, cu 348 locuri de munca.
Cele mai multe oferte sint in domeniul industriei altor mijloace de transport (31% dintre locurile oferite - inginer nave, lacatus constructii metalice si navale, sudor etc), urmata de industria confectiilor (18%), industria alimentara si a bauturilor (13%), constructi (13%), comert (11%), industria de masini si echipamente (5%), industria de prelucrare a lemnului (3%). Structura locurilor de munca pe studii se prezinta astfel: studii superioare - 7% (inginer nave, economist, sef birou marketing, inspector asigurari, programator ajutor, administrator retele calcul, programator, contabil); studii medii - 5% (statistician, agent comercial, agent vinzari); muncitori calificati - 74% (lacatus constructii metalice si navale, sudor, patiser, preparator conserve din carne, brutar, zidar, zugrav, vopsitor, barman, frizer, cosmetician) si muncitori necalificati - 14% (muncitor necalificat in constructii, ambalator manual, manipulant marfuri, incarcator descarcator).
Informatii suplimentare privind organizarea acestei actiuni se pot obtine de la sediul agentiei, b-dul Dorobantilor nr.603-605, tel/fax 039/611519.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii