Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 30 de şoferi lăsaţi fără permis într-o săptămână

în ultima săptămână, poliţiştii au efectuat razii de amploare în trafic şi au dat amenzi şoferilor care circulau după propriile legi • au fost reţinute 37 de permise şi certificate de înmatriculare

 

Peste 30 de conducători auto au devenit pietoni, în ultima săptămână, după acţiunile în trafic efectuate de poliţişti. Alţii au fost mai norocoşi şi au încasat doar amenzi.

Astfel, în perioada 27 august – 02 septembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. Au fost constatate peste 390 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 32 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 5 certificate de înmatriculare.

La data de 3 septembrie, ora 01.40, poliţiştii l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 21 ani, din comuna Tichileşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. Poliţiştii au constatat că numărul de înmatriculare provizoriu al vehiculului era expirat, astfel că şoferul s-a ales cu dosar penal.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.10, poliţişti din Însurăţei l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Zăvoaia. S-a constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l. Nici el nu a scăpat de dosarul penal.

În ziua de 31 august, la ora 07.00, un alt şofer fără permis a picat în plasa poliţiştilor, acesta fiind oprit în trafic, pe strada Cezar Petrescu. Era vorba despre un bărbat de 33 de ani, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii