Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 11.000 lei, donaţii pentru Iuliana la Târgul caritabil organizat de Liceul “Saligny”

• ieri, sute de vizitatori au venit la evenimentul organizat de elevii, profesorii şi părinţii de la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” pentru profesoara şi colega lor, Iuliana Ţigănuş • în doar trei ore s-au “ras” prăjiturile oferite spre vânzare, la fel de bine cum s-au vândut mărţişoarele, tablourile, semnele de carte şi alte accesorii tematice • la finalul activităţii s-au adunat 9.000 lei, la care se adaugă alţi 500 euro, donaţie din partea unui fost elev al liceului • Iuliana Ţigănuş se află în prezent în Turcia, acolo unde poate primi şansa la o nouă viaţă

 

Ieri, Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” a fost învăluit de magia generozităţii. Cu mic, cu mare, elevii, părinţii şi profesorii au muncit zile în şir pentru ca Târgul caritabil pentru Iuliana Ţigănuş, profesoara lor de geografie care se luptă cu cancerul, să adune cât mai mulţi bani şi cât mai multe gânduri bune, încurajări de care are mare nevoie în greaua lupta ce o aşteaptă.

Încă de la ora 11.00, atunci când s-a dat startul evenimentului, holurile liceului s-a umplut de vizitatori nerăbdători să mânânce o prăjitură delicioasă sau să cumpere un mărţişor. Iar dulciurile au fost “testate” şi de redactorii “Obiectiv”, care au avut numai cuvinte la superlativ pentru ele. Şi să ştiţi că elevii chiar au muncit singuri pentru a coace prăjiturile, cei drept, ajutaţi şi de părinţi şi bunici, mai ales pentru a nu greşi cantităţile ingredientelor. 

Însă nu doar dulciurile au fost la mare căutare, ci şi mărţişoarele confecţionate cu dragoste de copii, tablourile pictate pe sticlă, semnele de carte şi toate celelalte accesorii ale primăverii realizate de cei mici. Nici măcar jucăriile nu au lipsit de la târg, trei fetiţe din clasa pregătitoare fiind mai mult decât bucuroase să ofere ursuleţii şi figurinele lor pentru a strânge bani “pentru doamna”.

Tot efortul şi toată implicarea depuse de colectivul de la “Anghel Saligny” s-a văzut la finalul celor trei ore de târg, peste 11.000 lei fiind adunaţi în urne. De precizat că aproape 9.000 lei s-au strâns în urma vânzării produselor, iar alţi 500 euro au fost donaţi de un fost elev al liceului.

Activitatea de ieri a fost organizată cu acordul Comitetului de Părinţi, coordonatori fiind prof. Simona Bratu, cea care a avut şi iniţiativa acestui târg caritabil, prof. Olimpia Mocanu, cea care s-a ocupat de promovarea evenimentului, prof. Adriana Dumitrescu şi prof. Michaela Grădinaru, directoarele liceului, prof. dr. Gabriela Vasiliu, consilier educativ, cu sprijinul tuturor învăţătorilor, diriginţilor, profesori, părinţilor şi elevilor.

 

Lupta continuă! Iuliana se află la spitalul din Turcia

După o luptă cu cancerul de mai mulţi ani şi un diagnostic greu primit anul trecut, şansa de vinecare a Iulianei Ţigănuş  vine din partea spitalului Medipol Mega Hospital Complex din Turcia, acolo unde se află internată în prezent. Costurile tratamentelor se ridică la suma de 150.000 euro, mult prea mult pentru puterile financiare ale familiei.

Pentru ea urmează un drum lung şi anevoios, de aceea, Iuliana are nevoie de susţinerea noastră mai mult ca niciodată.

Cum o putem ajuta? Printr-o donaţie, oricât de mică, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”, deschise la Banca Transilvania:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

Vă rugăm să specificaţi numele de familie (Ţigănuş) al cauzei pentru care faceţi donaţia!

Cei care vor să o ajute pe Iuliana o pot face şi prin intermediul Facebook-ului. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe pagina special creată pentru această cauză - “Împreună pentru Iuliana” şi să donaţi o sumă de bani. De asemenea, tot pe Facebook mai există o pagină de donaţii “Împreună pentru Iuliana”, unde oamenii scot la licitaţie diverse obiecte, banii obţinuţi din vânzarea acestora fiind apoi redirecţionaţi pentru ca Iuliana să îşi poată plăti tratamentul.

Cauza Iulianei poate fi susţinută şi prin donaţii în urnele special amenajate în mai multe locaţii din oraş: Careffour, Târgul de Mărţişoare de pe Str. Mihai Eminescu, Salon Estetica, Salon Beauty Center şi Salon Aristocrat.

Indiferent ce metodă alegi, important e să te implici şi să donezi!

Haideţi să fim “Împreună pentru Iuliana!”
Categorie articol: 

Comentarii