Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 100 de jandarmi de veghe la sărbătoarea Bobotezei

În marea sărbătoare a Botezului Domnului, de miercuri, 6 ianuarie 2016, circa 100 de jandarmi brăileni, afară de poliţişti din cadrul IPJ, poliţişti de la Poliţia Locală, subofiţeri ISU şi angajaţi ai SAJ se vor afla la datorie alături de credincioşi, atât în municipiul cât şi în judeţul Brăila, pentru asigurarea ordinii publice şi pentru protecţia participanţilor la eveniment.
"De la primele ore ale dimineţii, jandarmii se vor afla la Catedrala Naşterea Domnului din municipiul Brăila (Barieră), unde se preconizează participarea unui mare număr de credincioşi. Jandarmii brăileni le recomandă cetăţenilor care vor participa la activităţile religioase să respecte indicaţiile date, să adopte un comportament civilizat, să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial", precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul IJJ Brăila.
Pentru evitarea unor evenimente nedorite şi pentru asigurarea ordinii publice, jandarmii vor instala în zona Falezei Dunării mai multe garduri de protecţie şi vor îndruma credincioşii prezenţi la eveniment către zonele special amenajate. Astfel, "toţi cei prezenţi vor avea acces spre locurile de unde va fi distribuită apa sfinţită (agheazma)", se mai precizează într-un comunicat remis de IJJ Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii