Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 10 milioane lei în modernizarea străzilor din Latinu, Corbu Vechi, Unirea şi Valea Cânepii

• în total ar fi vorba despre o reţea de drumuri cu o lungime de peste 16 kilometri • banii ce vor fi investiţi de comunele Măxineni şi Unirea provin din PNDL • criteriul de selecţie a ofertei câştigătoare este “preţul cel mai scăzut”

 

Două primării din judeţ au programat în prima parte a lunii iulie achiziţia publică de lucrări de modrnizare a unor străzi din 4 localităţi arondate. Primăriile Măxineni şi Unirea au alocat un buget cumulat de 10,2 milioane lei, fără TVA pentru realizarea acestor investiţii în localităţile Latinu, Corbu Vechi, respectiv Unirea şi Valea Cânepii. În ambele cazuri finanţarea atrasă provine de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Potrivit anunţurilor postate în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) cel mai mare contract ca valoare este la Măxineni, unde valoarea estimată este de aproape 5,63 milioane lei, în timp ce la Unirea discutăm de 4,63 milioane lei.

Pentru cele două proiecte investiţionale au fost alese spre a fi modernizate un pachet de străzi în aşa fel încât să se creeze la nivelul comunei o structură rutieră organizată şi fluentă. Lungimea totală a pachetului de străzi supuse modernizării la Măxineni este de 9.091 m, în timp ce la Unirea este de 7.080 m.

Ambele primării au ales ca tip al procedurii de achiziţie publică “procedura simplificată”, criteriul de selecţie fiind “preţul cel mai scăzut”.

Pentru contractul de la Măxineni termenul limită pentru primirea ofertelor expiră miercuri, 11 iulie, în timp ce pentru achiziţia de la Primăria Unirea înscrierea ofertanţilor se încheie un pic mai devreme, mai precis luni, 9 iulie, urmând ca ofertele să fie deschise în SEAP în aceleaşi zile la ora 15.00.
Categorie articol: 

Comentarii