Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peseiro va accepta rezilierea contractului cu Rapid daca primeste salariul la zi

Antrenorul formatiei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, la plecarea spre Portugalia, ca va accepta rezilierea contractului cu gruparea giulesteana doar in cazul in care isi va primi integral salariul.
"Acum plec in vacanta si apoi ma intorc. Nu ne-am inteles. Cred ca am facut o propunere buna pentru club. Ultima mea propunere pentru club a fost sa mi se plateasca salariul pina in acest moment. Nu vreau nimic mai mult. Acum astept decizia clubului. Am vorbit cu domnul Sichitiu si ne-am inteles ca pina pe 29 decembrie sa rezolvam problema. Cred ca domnul Sichitiu a transmis mai departe conducerii propunerea mea", a declarat Peseiro.
Tehnicianul portughez se considera in continuare antrenorul formatiei giulestene, dar spune ca decizia finala apartine conducerii administrative a clubului. "Am contract cu Rapid, deci eu sint antrenorul. Inainte sa plec am vorbit doar cu o parte din jucatori, cu Maftei, cu Grigore si cu cei pe care i-am mai gasit pe la Pro Rapid. Jucatorii ma asteapta sa ma intorc, dar decizia asta apartine clubului", a mai spus Peseiro, care a negat faptul ca Rapid ar fi primit vreo oferta de transfer pentru vreunul dintre jucatorii giulesteni.
Conducerea rapidista este nemultumita de evolutia echipei sub conducerea tehnica a lui Peseiro si doreste sa-i rezilieze acestuia contractul. Astfel, oficialii clubului Rapid i-au facut o ultima oferta antrenorului Jose Peseiro pentru rezilierea contractului sau si al celor trei antrenori secunzi, in valoare totala de 240.000 de euro, cu 160.000 mai putin decit solicita staful tehnic. Oficialii rapidisti sint de acord sa-i achite lui Peseiro circa 150.000 de euro, reprezentind salariul sau pe lunile septembrie, octombrie si noimebrie, si inca 90.000 de euro, salariul secunzilor portughezului pentru aceeasi perioada.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii