Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pesediştii brăileni îi spun Bogdaproste lui Orban! Să fie primit!

Aşa candidaţi! Aşa campanie! N-a mai văzut Brăila! Parol! Încă o dată! Aşa campanie a PNL n-a mai văzut Brăila! Cine este artizanul acestei nemaivăzute, nemaiîntâlnite campanii electorale în oraşul roşu de la Dunăre? Nimeni altul decât Ludoviiiiiiiic Orbaaaaan, doamnelor şi domnilor de dreapta, care mergeţi ca şi mine de altfel ÎN FIECARE ZI pe la WC, special pentru PNL. Că sunt vremuri de rahat o ştim cu toţii şi nu e vorba despre pandemia care-ar trebui să ne îmbolnăvească de anxietate pe toţi, dar ca mai marele PNL-ului de la Bucureşti şi de la Guvern să se cace cu atâta plăcere în capul alegătorilor de dreapta, atâţia câţi sunt în Brăila, n-am pomenit. Rezumând, PNL Brăila nu a primit nicio chifteluţă pe la Bucureşti, pe la vreun minister, ca să-l citez pe clasicul Adrian Ritzinger, fost şef al liberalilor brăileni în vremuri demult apuse. În schimb, a primit ditai chifteaua Simona Drăghincescu până nu demult apărătoarea aprigă a lui Francisk Chiriac preşedintele pesedist al CJ, plus sinecurista PSD-ului de la Zona Liberă, unde s-a bucurat din plin pe postul de adjunctă, până Ludovic Orban a ridicat-o la rang de prefect. La fel de apreciat şi băgat în seamă este desigur şi ex-senatorul Cătălin Boboc, cel care a pierdut LA-MEN-TA-BIL în faţa lui Marian Dragomir la alegerile precedente. Aşa şi? Va câştiga preşedinţia CJ având primarii liberali în spate crede Boboc, care se şi vede urcat pe o grămadă de bani ai judeţului precum şobolanul pe siloz. Acu ce să zicem! Până una alta, fug sponsorii ca potârnichile! Nici să-l împrumute nu mai au curajul, că au mai făcut-o în alte campanii electorale şi-au luat o ţeapă uriaşă! În vreme ce Boboc, atacat frontal de unii colegi din presă, pe tema banilor, se jură că e totul ok, alde Ovidiu Nechita, fostul coleg de penele, propune bonuri de ordine pentru creditori. În fine, cine l-a crezut pe cuvânt pe Boboc, aşa să păţească.

De departe însă, lovitura pro-PSD Brăila a lui Orban este stabilirea candidatului la primărie. La primăria municipiului, doamnelor şi domnilor de dreapta, îl avem pe inestimabilul, pe preţiosul Luciaaaan Căprariuuuuuu, acest struţo-cămiloi, independento- partizan, afaceristo-falimentar, care cică ar sta, fraţilor, fooooarte bine în sondaje! Oare sondajele alea făcute la Bucureşti au costat tot la fel de mult ca consultanţii lui Boboc(sic!)?

Noroc că mai vedem pe listele de consilieri figuri sănătoase la cap, poate doar aşa noi, proştii de dreapta, să avem cu cine vota politic. Altminteri, la vârful administraţiei, ştampila pe Dragomir şi Chiriac, ca să nu irosim votul, vorba liberalilor! Hai pa! Că iar trebuie să trag apa! (Domestos WC)
Categorie articol: 

Comentarii