Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AS "Pescarusul" a cistigat editia a doua a "Cupei satelor"

Cea de a doua editie a Cupei satelor la fotbal si tenis de masa, competitie organizata de catre Directia pentru Sport a judetului in colaborare cu Asociatia Sportiva "Polisport" Chiscani a reunit la start in week-endul trecut peste 80 de elevi de la scolile din Tichilesti, Scortaru Vechi, Chiscani precum si de la Scoala nr. 29 din Braila.
Competitia a facut parte din programul "Sportul pentru toti" iar succesul sau s-a datorat in primul rind premiilor atractive, diplome, cupe, dulciuri si tricouri oferite de organizatori.
La fotbal pe primul loc s-a clasat echipa AS Pescarusul de la scoala nr. 29 din Braila pregatita de profesorul Aurel Grigore.
In omponenta, Daniel Tudor, Marius Antohi, Viorel Orzan, Florin Andries, Razvan Pislaru AS Pescarusul a cistigat toate cele trei partide disputate fara sa primeasca nici un gol, 4-0 cu echipa scolii din Scortaru Vechi, 1-0 cu formatia similara din Tudor Vladimirescu si tot cu 4-0 pe cea a scolii din Chiscani. La invingatori au mai evoluat Catalin Morosanu, Victor Ciocoi, Marius Hurba Sandu Macovei si Stefanita Ciocirlan. Echipa scolii 29 s-a clasat pe primul loc urmatoarele doua pozitii find ocupate de echipele scolilor din Tichilesti si Scortaru Vechi. Doi dintre jucatorii formatiei brailene, au primit si premii individuale, Daniel Tudor pentru cel mai bun portar iar Viorel Orzan a fost declarat golgeterul competitiei.
La tenis de masa s-a impus insa un jucator din Tichilesti, Ionut Sirbu, urmatoarele doua locuri fiind avjudecate de Stefanita Urse si Mihai Iordache, ambii de la AS Pescarusul Braila.
In urma cumularii punctelor obtinute de concurenti in cele doua probe, s-a alcatuit clasamentul final.
Cistigatoare a editiei 2006 a "Cupei satelor" a fost declarata AS Pescarusul de la Scoala nr. 29 urmata in ordine de scolile din Tichilesti, Scortaru Vechi si Chiscani.
"Competitia s-a bucurat de o participare numeroasa din partea elevilor stimulati pe undeva si de premiile puse in joc. Pe linga faptul ca vom incerca sa atragem competitori din mai multe comune si sate apropiate, la anul speram ca separat de concursul copiilor va avea loc si unul in care vor concura adultii", a declarat Paunita Iuga, referent de specialitate in cadrul DSJ.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii