Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peru Gaming Show 2018 – dezvoltarea jocurilor de noroc in America de Sud

Jocurile de noroc in America de Sud sunt foarte populare, dar nu beneficiaza de investitii masive ca in alte zone ale lumii. Globalizarea, dezvoltarea platformelor social media si a dispozitivelor electronice au dus la popularizarea pariurilor sportive si a jocurilor de cazinou in aceasta parte a lumii. Veniturile pe care unele state le realizeaza din aceste activitati au facut ca din ce in ce mai multe tari sa incerce sa legalizeze si sa reglementeze piata jocurilor de noroc.

9 tari din America de Sud detin cazinouri, in 4 dintre ele exista facilitati pentru pariuri mutuale, pariuri pe cai si caini, dar si sali de jocuri cu sloturi si video-poker. Gamblingul este foarte popular in Argentina , Brazilia, Chile si Venezuela. Argentina se remarca prin cele 80 de cazinouri terestre si cele peste 15 000 de aparate de tip slot. Casino de Tigre din nordul Buenos Aires este cel mai mare cazino live din America de Sud, punand la dispozitia clientilor peste 1 900 de aparate de tip slot machine, 74 de mese de joc si numeroase facilitati.

Pokerul este unul dintre jocurile cele mai iubite de sud-americani, insa el nu poate fi jucat in multe din tarile acestui continent. Doritorii sunt nevoiti sa calatoreasca in tarile in care il pot practica. Acesta a fost promovat in Brazilia si Venezuela, tari care intentioneaza sa reglementeze si jocurile in mediul online. In acelasi timp se pare ca loteriile sunt preferatele chilienilor.

Fiind o piata cu posibilitati estimate la 120 miliarde de dolari, America de Sud a atras atentia operatorilor din domeniu care incearca sa determine tarile din zona sa relaxeze legislatia in domeniu. Lucrurile se misca incet, principalul obstacol reprezentandu-l lupta impotriva spalarii de bani.

Jockey Exhibition Center din Peru va gazdui in perioada 21-22 iunie 2018 Peru Gaming Show, un eveniment organizat de Affiliated Marketing Group (AMG), care va reuni experti din industria jocurilor de noroc care vor discuta despre noutatile in domeniul slot machine, spalarea banilor, infractiuni economice, pariuri sportive, marketing afiliat, etc. Printre temele luate in dezbatere se vor afla: Cum sa realizezi fidelizarea prin marketing, Realitatea jocurilor de cazinou si a sloturilor si integrarea lor in sistemul prevenirii spalarii de bani, Provocari in atragerea clientilor, Perspective in jocurile online si pariurile sportive, Impozitarea industriei jocurilor de noroc, Reglementarea jocului dintr-o perspectiva globala, Capitalul uman in lumea jocului.

In cadrul evenimentului se va pune accent pe atragerea clientilor folosind platformele social media,  jocurile cu bani reali gratis si marketing-ul tintit, pregatirea personalului pentru identificarea tentativelor de spalare de bani si a altor infractiuni financiare, promovarea diversitatii si incluziunii in industrie.

Printre conferintele programate, participantii vor beneficia de multe momente de socializare in care vor putea sa schimbe opinii si idei si sa initieze colaborari in domeniu. Acest lucru este posibil tinand cont ca si-au anuntat participarea nume mari din domeniu: Novomatic, EGT, IGT,etc. Printre companiile prezente se numara si Baum Games, singura companie 100 % romaneasca producatoare de software si jocuri de noroc. Aceasta a reusit sa se impuna pe piata sud-americana in primul rand prin sistemul Draculaîs Jackpot, dar si printr-un bun raport calitate-pret, produsele sale fiind certificate de companii renumite din domeniu: BMM, Win Systems, Feral, ACE, Caliente.
Categorie articol: 

Comentarii