Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perioada de depunere a proiectelor de dezvoltare rurala, prelungita pina pe 19 decembrie

Perioada de depunere a cererilor de finantare in cadrul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala a fost prelungita cu citeva zile, pina vineri, 19 decembrie. "Decizia a fost luata pentru a raspunde interesului major al potentialilor beneficiari in ceea ce priveste accesarea programului si pentru a facilita depunerea cererilor de finantare aflate deja in stadiul final de realizare", a declarat directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Sorin Ioan Radu.
Termenul de depunere a fost prelungit pentru masurile care vizeaza modernizarea exploatatiilor agricole, cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere, respectiv renovarea si dezvoltarea satelor. Pina la 19 decembrie vor fi disponibile, totodata, si finantarile pentru cele doua scheme de ajutor de stat - prelucrarea produselor agricole si prelucrarea produselor silvice, dar si pentru doua masuri destinate sprijinirii microintreprinderilor si incurajarii activitatilor turistice. Initial, termenele au fost stabilite pentru 15 si 17 decembrie.
Reamintim ca pina in prezent, judetul Braila a reusit accesarea unor astfel de fonduri in cadrul a 27 de proiecte cu o valoare de peste 47 milioane lei. Ca numar de proiecte, judetul nostru se claseaza pe locul 16 la nivel national, unde Tulcea domina cu 69 de proiecte selectate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii