Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Performanţe notabile ale juniorilor III la naţionalele de atletism

• Robert Simion de la LPS a cucerit titlul naţional la 110 m garduri, iar Andreea Dinu este vicecampioană naţională tot la garduri • Sebastian Băjănică de la CSM şi-a trecut în cont trei medalii, două de argint şi una de bronz • Alexandru Şendrea a cucerit bronzul la garduri

 

Ca de obicei, indiferent de categoria de vârstă, în finalele naţionale, atleţii brăileni se luptă pentru podium, iar acest lucru a fost demonstrat de reprezentanţii celor două mari cluburi brăilene, LPS şi CSM, care au cucerit două, respectiv patru medalii în competiţia juniorilor III.

Robert Simion, atlet pregătit de profesoara Sica Lazăr la LPS Brăila, a cucerit titlul naţional la 110 m garduri, în timp ce medalia de bronz, în aceeaşi fianală, i-a revenit lui Alexandru Şendrea, sportiv pregătit de antrenoarea Irina Roată, la CSM Brăila. În finala masculină de 110 m garduri, Denis Buricea, atlet cu un an mai mic decât restul concurenţilor, a ocupat poziţia a şaptea.

Dinu Andreea de la LPS Brăila, sportivă de la grupa profesorului Nicu Roată, a devenit vicecampioană naţională la 100 m garduri, o finală în care au mai participat trei colege de club, Elena Torcaciu, Raluca Dascălu şi Mihaela Milea, acestea trecând linia de sosire pe locurile al patrulea, al şaselea şi, respectiv, al şaptelea. Andreea Dinu a mai participat şi în proba de 200 m plat unde a oţinut locul al şaptelea.

Sebastian Băjănică, atlet legitimat la CSM Brăila, la grupa antrenoarei Irina Roată, şi-a trecut în cont trei medalii, două de argint, la săritura în lungime şi la 100 m plat, şi una de bronz, la 200 m plat.

Tot la această competiţie LPS Brăila a aliniat şi două ştafete, cea a băieţilor fortmată din Robert Simion, Robert Hariga, Cosmin Tudor, Florin Ichim, care s-a clasat pe locul al patrulea, iar cea a fetelor, formată din Simona Sămuşan, Elena Torcaciu, Mihaela Milea, Andreea Dinu, care a ocupat poziţia a şaptea.

“A fost un concurs bun făcut de atleţii brăileni cu toate că timpul nu ne-a fost aliat, sâmbătă a fost foarte frig, iar duminică a plouat toată ziua. Rezultatele au fost bune, dar puteau fi şi mai bune. Eu consider că locurile patru, cu puţină atenţie din partea sportivilor noştri, puteau deveni locuri trei. Dar noi considerăm că ne-am îndeplinit obiectivele propuse pentru această finală”, a declarat profesoara Sica Lazăr.
Categorie articol: 

Comentarii