Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pereira este cel mai reusit transfer al verii"

Antrenorul Ioan Andone a declarat, simbata, ca transferul mijlocasului uruguayan Alvaro Pereira este cel mai reusit dintre cele realizate in aceasta vara de CFR Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Pereira mi se pare cel mai bun jucator transferat in aceasta vara. Toti sint jucatori buni, avem un lot valoros", a spus Andone.
CFR Cluj l-a achizitionat pe uruguayanul Alvaro Pereira de la echipa Argentinos Juniors, pentru suma de 2,5 milioane de euro.
CFR Cluj a invins, simbata, cu scorul de 4-0, formatia FC Bihor, din Liga a II-a, in ultimul meci amical dinaintea startului editiei 2008/2009 a Ligii I. Ioan Andone s-a declarat multumit de joc, dar si de numarul mare de spectatori prezent la stadionul CUJ. "Ma bucur sa vad atit de multa lume in tribune, suporterilor le-a fost dor de noi. sint multumit de joc, dar mai sint de facut mici retusuri. Asteptam meciul cu Otopeniul. Stiu prima echipa, dar nu o fac publica. Mai urmeaza sa ma decid in privinta atacantilor", a afirmat Andone.
Presedintele Iuliu Muresan crede ca Ioan Andone va avea mari probleme in alegerea echipei de start. "Lui Ando ii va fi greu sa aleaga primul 11 pentru ca dispunem acum de un prim 20. Sint foarte multumit de cum s-a incheiat aceasta campanie de pregatire si de achizitii. Sint sigur ca vom cistiga campionatul pentru ca CFR joaca un fotbal in viteza, modern si plin de imaginatie", a declarat Muresan.
In prima etapa a campionatului, campioana va intilni, duminica, 27 iunie (ora 19.30), in deplasare, formatia CS Otopeni, nou promovata in Liga I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii