Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perechea Valentina Dobrila - Daniel Nechita se pregateste pentru openul din Bulgaria

Cea mai valoroasa dansatoare braileana care evolueaza la un club de pe plan local, Valentina Dobrila impreuna cu partenerul ei, Daniel Nechita, se pregatesc intens in aceasta perioada pentru doua concursuri foarte importante, Openul din Bulgaria si Cupa Romaniei care va avea loc pe data de 13 octombrie la Tg. Mures.
Intre timp, fosta campioana nationala se va ocupa si de pregatirea sportivilor din cadrul clubului Valentina Dance.
In urma cu doua saptamini, Valentina Dobrila a trecut cu media 9.77 examenul de admitere la Scoala de antrenori, astfel ca pe linga acivitatea de performanta ea va antrena sportivii clubului impreuna cu celelalte doua foste sportive care au carnete de instructor, Loredana Dinca si Cristina Stolnic.
"In primul rind, visul meu este acela de a obtine cit mai multe performante ca sportiva si de aceea muncesc foarte mult impreuna cu partenerul meu pentru a face o figura cit mai frumoasa la cele doua concursuri de la inceputul lunii octombrie. Concomitent vom incerca sa depistam si sa promovam cit mai multi dansatori care sa urce pe treptele performantei. Noi facem antrenamente cu sportivii legitimati la clubul nostru la Colegiul National "Gheorghe Munteanu Murgoci" in fiecare week-end, iar la sfirsitul lunii definitivam coregrafiile impreuna cu Dan Tepuru. Avem foarte multe fetite talentate insa ducem lipsa de baieti" a declarat Valentina Dobrila.
Categorie articol: 

Comentarii