Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Percheziţii la Gropeni. Un bărbat avea cosmetice de firmă, în valoare de 25.000 lei

ieri, poliţiştii au efectuat 9 percheziţii domiciliare în localitatea Gropeni, la persoane suspectate că deţin plase de pescuit fără autorizaţie • în plasa poliţiştilor a picat şi un bărbat care avea acasă cosmetice de la L'oreal, Garnier, fără vreun act, valoarea acestora fiind de 25.000 lei

 

Percheziţiile efectuate de poliţişti în localitatea Gropeni i-au stricat planurile unui bărbat care avea acasă produse cosmetice de firmă, gen L'oreal sau Garnier, fără a avea şi acte pentru acestea. Cu siguranţă, produsele erau de vânzare, valoarea acestora fiind una destul de mare. Totul i-a fost confiscat.

După cum ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, miercuri dimineaţă, între orele 6.00 - 10.00, au fost efectuate 9 percheziţii la Gropeni, fiind căutate persoane suspectate că deţin plase de pescuit fără autorizaţie. A fost depistat un bărbat de 38 de ani, care avea 5 plase monofilament şi altul de 31 de ani, care deţinea ilegal unelte de pescuit (prostovol). Un localnic de 30 de ani avea la domiciliu un motor de ambarcaţiune fără documente. S-au întocmit dosare penale în cele trei cauze, bunurile descoperite fiind confiscate.

Ghinionul l-a pândit şi pe un alt localnic din Gropeni, de 35 de ani, la domiciliul căruia au fost găsite cosmetice de diferite mărci, deţinute ilegal. Produsele în valoare de 25.000 lei au fost confiscate, în vederea continuării cercetărilor.

 
Categorie articol: 

Comentarii