Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Percheziţii în zona Parcului Natural Balta Mică a Brăilei

În ziua de luni, 24 noiembrie 2014, între orele 14:00 - 18:00, lucrători de la Poliţia Oraşului Însurăţei, de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru şi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, sprijiniţi de reprezentanţi ai Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, au efectuat două percheziţii pentru depistarea braconierilor piscicoli.
Astfel, oamenii legii au purces în comuna Berteştii de Jos, la domiciliul localnicului Gheorghe B., în vârstă de 67 de ani şi la un amplasament construit pe malul Braţului Mănuşoaia al Dunării (în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei), aparţinând brăilenilor Alin C., de 28 de ani, şi Cătălin C., de 31 de ani.
La domiciliul bărbatului din Berteşti, poliţiştii au găsit un prostovol pe care suspectul nu era autorizat să-l deţină, iar la amplasamanetul din Balta Mică a Brăilei au identificat patru plase de năpatcă, cu piesele componente, care au fost ridicate în vederea confiscării.
Tuturor celor depistaţi li s-a întocmit dosar penal, pentru deţinerea de către persoane neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, potrivit prevederilor art. 64. lit. i din OUG nr. 23/2008
privind pescuitul şi acvacultura.

 
Categorie articol: 

Comentarii