Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Percheziţii în Tichileşti pentru prevenirea braconajului piscicol

la data de 24 aprilie, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare şi au găsit într-o locuinţă mai multe setci şi plase monofilament

 

Doi localnici din Tichileşti, suspectaţi de braconaj piscicol, s-au trezit cu poliţiştii la uşă. La data de 24 aprilie, ora 15.00, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Comunale Tichileşti şi Gropeni au efectuat două percheziţii la domiciliile unor bărbaţi cu vârste de 31 şi 54 de ani, ambii din comuna Tichileşti, în cadrul unei acţiuni pentru combaterea faptelor ilegale asociate pescuitului. Cu această ocazie, poliţiştii au depistat la domiciliul localnicului de 54 de ani şase setci, confecţionate din nylon multifilar şi monofilament, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru deţinerea de către persoanele neautorizate a unor unelte de pescuit comercial şi monofilament.

Poliţiştii acţionează periodic pe această linie, scopul acţiunilor fiind acela de apărare a patrimoniului piscicol şi a integrităţii acestuia, combaterea faptelor ilegale asociate cu pescuitul ilegal, circulaţia, colectarea, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea produselor piscicole. Se urmăreşte şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte, atât prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită, cât şi protejarea mediului înconjurător.
Categorie articol: 

Comentarii