Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pentru posibile transferuri asteptam concluziile antrenorului"

Presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca asteapta concluziile antrenorului Dusan Uhrin dupa prima parte a pregatirilor pentru a decide daca lotul mai are nevoie de completari.
Tehncianul ceh trebuie sa comunice conducerii clubului concluziile turneului de pregatire din Austria, in functie de necesitati urmind a se efectua noi transferuri. "Asteptam concluziile antrenorului dupa perioada de pregatire. In functie de asta se va hotari daca mai este nevoie de completarea lotului. Deocamdata asteptam deciziile antrenorului. El hotaraste", a declarat Iancu.
Oficialul grupariii banatene spune despre Uhrin ca nu este un antrenor dur, ci doar unul serios: "Nu este un antrenor dur. E serios. Din prima perioada de pregatire mi-am dat seama ca si-a luat rolul in serios si absolut toti jucatorii s-au angajat total la antrenamente".
Referitor la lupta pentru titlul de campioana din sezonul viitor, Iancu crede ca Poli va fi una dintre candidate. "E normal ca Poli sa nu fie luata in calcul in lupta pentru titlu de anul viitor. Noi nu am avut rezultate sezonul trecut si e normal sa nu fim luati in seama. Dar asta nu inseamna ca ne va opri ceva sa nu ne atingem obiectivele propuse. Noi vrem sa cistigam si cupa, si campionatul. Atita timp cit voi fi la Timisoara acestea vor fi obiectivele. In fiecare an, Poli se va lupta pentru titlu. Cind se va intimpla, nu stiu, dar an de an noi vom trage la titlu", a mai spus Iancu.




Categorie articol: 

Comentarii