Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pentru mine este un rezultat umilitor"

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, simbata seara, ca rezultatul meciului cu FC Timisoara, pierdut de FC Brasov cu scorul de 0-4, este umilitor pentru el, precizind ca formatia sa a gresit in toate compartimentele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Multe nu pot sa spun despre acest meci. Dar am cazut intr-un hal fara de hal, dupa primirea primului gol. Am tratat fazele cu superficilitate. Am avut si unele momente bune, niste recuperari, credeam ca putem duce jocul spre un rezultat pozitiv. Dar ne-am prabusit si Timisoara a inceput sa zburde. La pauza le-am spus baietiilor ca in fotbal se mai intimpla astfel de jocuri, speram sa recuperam sa mai dam un gol. Am fi revenit in joc. Pentru mine este un rezultat umilitor, primul esec de un asemenea fel. sint totusi trei puncte pierdute si din cauza unor greseli la toate compartimentele. La pauza imi venea sa schimb patru jucatori, toata linia de fund", a spus Lucescu.
Lucescu a precizat ca FC Brasov a aratat ca "o echipa moarta". "Am dat peste o echipa Timisoara care i-a pus bine in valoare pe Karamian si Goga. Totusi cu exceptia acestui joc a fost un tur bun, am jucat de la egal la egal cu Dinamo si Unirea, primele doua in clasament. Este greu de spus daca Timisoara arata ca un lider, dar noi am aratat ca o echipa moarta. A fost un tur echilibrat, echipele mici pot cistiga in fata pretendentelor la titlu. Nu regret ca n-am venit antrenor la Timisoara, dar pentru mine Timisoara este cel mai frumos oras din Romania si are un public fantastic. Este o placere pentru oricine sa joace aici fie ca adversar, fie ca gazda. Dupa acest meci trebuie sa ne punem multe semne. Dupa acest meci mi-as trage o gluga pe cap, as merge in padure, as sta o luna ca sa nu vad pe nimeni", a mentionat Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii