Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru că pierdea bani la „păcănele”, a distrus un aparat de jocuri electronice

• Andrei-Ionuţ Hornea, zis Buză”, a fost dat pe mâna judecătorilor • paguba pricinuită a fost de 1.500 lei

 

Procurorul Marius Iacob, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, l-a trimis în judecată pe Andrei-Ionuţ Hornea, zis „Buză”, în vârstă de 25 de ani – tânăr condamnat deja de trei ori pentru tâlhărie şi furt calificat, infracţiuni comise în timpul minorităţii – anchetat, de data aceasta, pentru infracţiunea de distrugere.

Potrivit anchetatorilor, aflându-se în incinta punctului de lucru de pe Calea Galaţi, aparţinând unei societăţi comerciale având ca obiect de activitate jocuri de noroc şi pariuri sportive, a lovit cu podul palmei display-ul unui aparat de jocuri electronice de noroc („păcănele”), aducându-l în stare de nefuncţionare.

Prejudiciul cauzat a fost de 1.500 lei. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate la punctul de lucru al societăţii. Totodată, operatorul de jocuri Andreea N., audiată ca martor, a precizat că, fiind mai mulţi clienţi în incinta sălii, nu a observat momentul în care Hornea a distrus display-ul aparatului de joc. La închiderea sălii, însă, a văzut aparatul distrus şi l-a informat pe managerul agenţiei.

Pe parcursul urmării penale, pentru a înlătura orice dubiu, s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice potrivit căreia, imediat după ce inculpatul a lovit display-ul aparatului de joc, acesta a devenit inutilizabil. Cazul se află acum în atenţia instanţei de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii