Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru că au urcat băuți la volan, au primit cadou de Paști câte un dosar penal

Trei șoferi s-au cinstit cu alcool de Paști și pe urmă s-au urcat la volan, fără vreo grijă. Nu au scăpat însă nepedepsiți.
În noaptea de 12 spre 13 aprilie, la ora 2.00, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe strada Matei Basarab, din municipiu, pe Mihai S.(22 de ani). Acesta conducea autoturismul "Daewoo Cielo" fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge și i s-a întocmit dosar penal.
Dumnică, la ora 17.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Însurăței l-au oprit în trafic, pe DE 587, pe raza orașului Însurăței, pe Ionel S.(45 de ani), din comuna Viziru. Și acesta conducea autoturismul "Ford", tot sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și a rezultat că avea în aerul expirat 0,50 mg/l alcool pur. El a primit "cadou" de Paști un dosar penal.
În ziua de 11 aprilie, la ora 23.15, polițiștii din Viziru l-au depistat pe Ionel D.(38 de ani), din comuna Viziru, în timp ce conducea un "Daihatsu". În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat 0,45 mg/l alcool pur, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Însurăței, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Nu a scăpat de dosarul penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 
Categorie articol: 

Comentarii