Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionarii braileni nu sint interesati sa intre in cluburi si asociatii

Asociatia Cadrelor Militare Disponibilizate exista in capitala inca din aprilie 2003, insa in Braila nu s-a reusit infiintarea unei filiale, desi locotenent colonelul in rezerva Octavian Dimache face demersuri de mai bine de jumatate de an in acest sens. Scopul acestei asociatii este de a identifica, promova si de a sustine interesele de ordin social, economic si profesional ale membrilor. Cu alte cuvinte, asociatia isi propune sa-si reprezinte membrii in fata autoritatilor.
Presedintele Biroului Director al Clubului Pensionarilor, locotenent-colonel (rez) Dimache, a convocat o conferinta de presa cu scopul de a-si face publica dorinta de a infiinta un club al pensionarilor in Braila. Acesta a spus ca incearca sa faca acest lucru de peste un an de zile si ca pina acum nu a reusit sa adune nici un membru, pensionarii braileni preferind "sa stea mai mult prin parcuri si pe strazi".
Desi pina acum nu exista decit un birou, iar locatia clubului nu este concreta, s-au organizat si se vor mai organiza excursii si pelerinaje, a declarat sursa citata. In perioada 24 - 25 iunie 2006 s-a organizat un pelerinaj de catre un mic grup format din 10 persoane in "Tara Vrancei", urmatoarea expeditie fiind programata pe data de 23 a acestei luni si avind ca scop vizitarea Minastirilor din judetul Vrancea.
Clubul primeste in cadrul sau atit cadre militare, cit si civile si vizeaza in special zona cartierului Obor, fara a avea insa dorinta de a face cumva vreo discriminare.
In cazul in care se decid sa se inscrie in cadrul acestui club, pensionarii braileni ar putea beneficia de un program de recreere organizat, si asta deoarece initiatorul doreste sa-si organizeze clubul pe centre de activitate. De pilda, de luni pina joi, intre orele 10.00 si 15.00, membrii ar putea sa-si ocupe timpul cu diferite activitati recreative, ca de exemplu sa discute liber sau sa joace diverse jocuri: table, sah etc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii