Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionar judecat pentru ca a violat o virgina de 16 ani

Arestat preventiv pe 22 martie 2007, Fanel Vasile Cazacu, in virsta de 47 de ani, individ pensionat pe caz de boala, a fost trimis in judecata din dispozitia Parchetului de pe linga Judecatorie, pentru savirsirea infractiunii de viol asupra unei minore. Cazacu - care s-a declarat nevinovat inca de la inceputul anchetei, afirmind ca victima i s-ar fi daruit de bunavoie - este acuzat ca a batjocorit o fata de 16 ani, luna trecuta, dupa ce, mai intii, i-a propus sa-i gaseasca un loc de munca. Potrivit raportului de constatare medico-legala intocmit dupa declansarea cercetarilor, victima "prezinta deflorare completa recenta". Totodata, la locul faptei au fost identificate pete de singe. Daca minora ar fi ales sa-si piarda virginitatea, cu siguranta n-ar fi facut-o cu un individ care-i putea fi tata, si bolnav pe deasupra.
In seara zilei de 18 martie a. c., precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz, in jurul orei 18.00, Nina Florina F. se afla in clubul "Bizar" de pe strada Radu S. Campiniu, impreuna cu trei prieteni, Alexandru, Dana si Cristian. La un moment dat, de masa lor s-au apropiat trei insi, unul dintre acestia fiind inculpatul Fanel Vasile Cazacu. Asa l-a cunoscut Nina pe cel care avea s-o violeze. A doua zi, victima s-a intilnit intimplator cu agresorul, in incinta aceluiasi bar. Aflind ca minora are de achitat o datorie, Cazacu s-a oferit sa o ajute sa se angajeze la pizzeria "Geany Star", de pe Calea Galati, afirmind ca "il cunoaste pe patron". Nestiind cu cine are de-a face, Nina a fost de acord, acceptind sa se intilneasca a doua zi cu respectivul si sa mearga cu el la pizzerie. Asa se face ca, pe 20 martie, in doua rinduri, inculpatul s-a intilnit cu fata de 16 ani, chipurile, ca s-o ajute sa se angajeze. Anchetatorii precizeaza: "Spunindu-i partii vatamate ca a vorbit la telefon cu administratorul pizzeriei si ca au stabilit sa se intilneasca in jurul orei 18.00, inculpatul a ademenit-o pe aceasta la domiciliul sau de pe strada Brasoveni 10, aproape de clubul "Bizar", afirmind totodata ca trebuie sa lase unui vecin o piine. Ajunsi in fata imobilului, Cazacu a prins-o de mina si a tras-o dupa el in hol, unde i-a aplicat mai multe lovituri cu palma, partea vatamata incepind sa tipe si sa plinga. Inculpatul a amenintat-o insa cu acte de violenta, conducind-o pina in locuinta sa, situata la etajul imobilului".
Desi victima continua sa tipe si sa-l roage pe violator sa o lase sa plece, acesta i-a acoperit gura cu mina, apoi a dezbracat-o si a intretinut cu ea un raport sexual complet, timp de aproximativ 30 de minute. Culmea, dupa viol, pensionarul i-a inminat fetei citeva haine apartinind fiicei sale - despre care a spus ca e plecata in Spania - ca sa le probeze, dupa care i-a propus sa mearga la produs. In aceeasi seara, Nina Florina F. le-a povestit prietenilor ei ce i s-a-ntimplat, dupa care a sesizat politia.
Categorie articol: 

Comentarii