Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionar depistat conducind in stare de ebrietate

In virsta de 60 de ani, pensionarul Gheorghe C. a fost pus sub acuzatie si deferit instantei de judecata, in baza art. 79 din OUG 195/2002 (conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fara a poseda permis corespunzator).
Conform dosarului penal definitivat de procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean Braila, in seara zilei de 1 mai 2006, ora 19.30, agentii Postului de Politie Movila Miresii au oprit pentru control Dacia cu numarul de inmatriculare BR-02-PKN, care circula pe DN 22, catre comuna Sutesti. Suspectul, identificat in persoana inculpatului Gheorghe C., a fost testat cu aparatul etilotest, dupa care a fost condus la Spitalul Judetean Braila, in vederea stabilirii alcoolemiei. La ora 21.10, precizeaza acuzarea, conducatorul auto avea 1.60 grame la mie alcool in singe, cu mult peste limita legala admisa.
Fiind audiat, Gheorghe C. a declarat ca, in ziua respectiva, a dat pe git circa un litru de vin la Cimitirul "Sf. Constantin", unde se dusese sa se reculeaga la mormintul familiei. Intrucit avea treaba la Sutesti, pensionarul a urcat la volan, fiind depistat ulterior de Politia Rurala.
Categorie articol: 

Comentarii