Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Penescu, reţinut pentru pentru dare de mită

Potrivit unor surse judicare, măsura reţinerii lui Cornel Penescu, decisă de către procurorii anticorupţie, are legătură cu dosarul în care sunt implicaţi fostul arbitru Ionică Serea şi arbitrul Marius Martiş, în prezent arestaţi preventiv.

Cornel Penescu a fost chemat, ieri, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, unde a fost audiat câteva ore de către procurori. În clădirea DNA se afla şi fostul director al societăţii PIC, Liviu Făcăleaţă, care este audiat în legătură cu faptul că ar fi intermediat primirea banilor de la Penescu către arbitrii Martiş şi Serea.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul director al societăţii Pic, Liviu Făcăleaţă, s-au aflat şi vineri la DNA Piteşti, unde au fost audiaţi tot în legătură cu dosarul de corupţie în care arbitrul Marius Martiş şi fostul arbitru Ionică Serea au fost arestaţi preventiv.

În 30 aprilie, arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martiş şi fostul arbitru Ionică Serea au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, apoi arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, de judecătorii Tribunalului Argeş. Ionică Serea a fost arestat preventiv pentru luare de mită, în timp ce arbitrul de Liga I de fotbal, Marius Martiş, a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare şi luare de mită.
Măsura a fost confirmată de judecătorii Curţii de Apel Piteşti.
Categorie articol: 

Comentarii