Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE S-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pedofilul Augustel Şerban s-a mutat de la Psihiatrie la Arest

* poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe individul care a abuzat un copil de 8 ani în scara blocului de pe strada Celulozei * bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând să fie dus la Parchet cu propunere de arestare

 

UPDATE Instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de Augustel Șerban Dumitru, fiind admisă propunerea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

 

Individul care a fost la un pas de a batjocori un copilaş de 8 ani în scara unui bloc de pe strada Celulozei a ajuns în spatele gratiilor. După comiterea faptei, din ziua de 5 iunie, Augustel Şerban Dumitru a fost imobilizat de locatari şi predat poliţiştilor, el fiind dus la Spitalul de Psihiatrie. A stat câteva zile, sub atenta supraveghere a medicilor specialişti care i-au analizat comportamentul, însă astăzi pedofilul a fost mutat. Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 36 de ani care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Marţi, el urmează să fie dus la Parchetul Brăila cu propunere de arestare preventivă, după care instanţa va decide.

Reamintim că, la data de 5 iunie, un bărbat a sesizat la Poliţie faptul că l-a surprins pe un individ în scara unui bloc de pe Str. Celulozei în timp ce abuza de un copil de numai 8 ani, pe care îl mângâia în zone intime. Locatarii blocului, printre care era chiar unchiul copilului, au intervenit la timp şi copilul a fost salvat de alte abuzuri. Bărbatul s-a dovedit a fi un pedofil cunoscut – Augustel Şerban, care are mai multe fapte de acest gen la activ. El a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, urmând să fie apoi preluat de poliţişti pntru continuarea audierilor. Faţă de bărbat s-a întocmit dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor. Bărbatul condamnat anterior pentru corupere sexuală a unor copii în parcul de joacă din Obor a fost liberat condiţionat de Judecătoria Galaţi în noiembrie 2018.  Nu a stat prea mult liniştit.
Categorie articol: 

Comentarii