Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofilul Augustel Şerban loveşte din nou. Copil de 8 ani abuzat în scara blocului

* astăzi, un bărbat a sesizat la Poliţie faptul că l-a surprins pe un individ în scara unui bloc de pe Str. Celulozei în timp ce abuza de un copil de numai 8 ani, pe care îl mângâia în zone intime * locatarii blocului au auzit cum bărbatul îi sune copilului să ridice piciorul * din fericire, oamenii au intervenit la timp * individul s-a dovedit a fi un pedofil cunoscut – Augustel Şerban, care are mai multe fapte de acest gen la activ * el a fost imobilizat şi predat poliţiştilor

 

 

 

Pedofilul din Obor, Augustel Dumitrel Şerban, a dat o nouă lovitură pe strada Celulozei. El a abordat un băiat de numai 8 ani, care se juca cu mingea la perete, pe care l-a dus apoi în scara blocului şi a încercat să profite de el. L-a pipăit în zone intime, însă vecinii au intervenit prompt. Chiar unchiul copilului a sărit imediat şi, ajutat de alţi locatari, a reuşit să îl ţină pe individul care s-a dovedit a fi un pedofil cunoscut. Acesta a fost preluat de poliţişti şi dus la Spitalul de Psihiatrie, urmând să fie efectuate audieri.

 

Potrivit informaţiilor transmise de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, astăzi, în jurul orei 14.00, un bărbat a sesizat faptul că l-a surprins pe un bărbat care încerca să profite de un băieţel de numai 8 ani, chiar în scara blocului Stejar de pe strada Celulozei. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au preluat pe individul care fusese imobilizat de mai mulţi locatari. Augustel Şerban a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, urmând să fie apoi preluat de poliţişti pntru continuarea audierilor. Faţă de bărbat s-a întocmit dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor.

Locatarii de la blocul unde s-a produs incidentul au vorbit despre ceea ce au auzit şi au văzut. O bătrână a spus că a auzit gălăgie, însă a crezut că se uită copilul pe telefon. Numai că, la un moment dat, a desluşit anumite propuneri ciudate, mai precis bărbatul i-a spus copilului să ridice piciorul. Femeia nu a ieşit afară, astfel că nu l-a văzut pedofil.

La un moment dat a venit unchiul copilului de 8 ani şi a intervenit imediat. Minorul a scăpat de pedofilul care, se pare, îl păcălise că îi dă un telefon, aşa cum a mai procedat în trecut şi cu doi copii din parcul de joacă din cartier Obor. După cum a povestit unchiul băiatului, cel mic se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. Avea însă alte intenţii, astfel că l-a dus pe micuţ în scara blocului. Individul a încercat să fugă şi, la un moment dat, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze. Acolo, a luat o şurubelniţă şi s-a apucat să îi ameninţe pe oameni. A fost pus la pământ şi ţinut de locatarii din zonă până la intervenţia poliţiştilor.

În toamna lui 2017, individul care nu scăpase de mult din puşcărie a acostat doi minori într-un loc de joacă din cartier Obor, unul de 9 ani şi celălalt de 11 ani. Inculpatul Şerban Augustel Dumitru, de 36 de ani, s-a băgat în seamă cu minorii şi i-a ademenit cu ajutorul unui telefon mobil, apoi i-a dus într-un loc retras, spre linia de cale ferată. Aici s-a apucat să îl mângâie în zona feselor pe băieţelul de 9 ani, asta după ce i-a băgat mâna în pantaloni. Micuţii au reuşit să scape şi au fugit spre casele lor, copilul de 9 ani povestind mamei prin ce a trecut. Femeia a dat alarma, iar pedofilul a fost arestat, apoi judecat şi condamnat. Numai că acum iată-l din nou liber.

 

Înainte de fapta din Obor din 2017, Augustel mai fusese condamnat de două ori pentru viol şi act sexual cu un minor, victimele fiind un băiat de 9 ani şi un altul de 10 ani.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii