Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofilul Augustel Şerban, arestat pentru agresiune sexuală

bărbatul acuzat iniţial de corupere sexuală a minorilor, faptă comisă săptămâna trecută asupra unui copilaş de 8 ani, va sta în spatele gratiilor pentru o lună • ieri, Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru infracţiunea de agresiune sexuală, în cauză fiind dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei

 

Bărbatul reţinut luni pentru infracţiunea de corupere sexuală a minorilor a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Ieri, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat pe Augustel Şerban Dumitru instanţei de judecată, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare. Iniţial, individul a fost acuzat de corupere sexuală însă, în cursul zilei de ieri, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în agresiune sexuală. Bărbatul a fost dus în Arestul IPJ Brăila. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ieri, în timp ce se afla la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, pedofilul a avut un comportament inadecvat, adresând se pare injurii şi cuvinte jignitoare la adresa procurorilor.  Cert este că va sta o lună în spatele gratiilor.

Individul a fost la un pas de a batjocori un copilaş în scara unui bloc de pe strada Celulozei. După comiterea faptei, Augustel Şerban Dumitru a fost preluat de poliţişti şi dus la Spitalul de Psihiatrie. La data de 10 iunie, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 36 de ani care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. El a fost dus la Parchet cu propunere de arestare.

Reamintim că, la data de 5 iunie, un bărbat a sesizat la Poliţie faptul că l-a surprins pe un individ în scara unui bloc de pe Str. Celulozei în timp ce abuza de un copil de numai 8 ani. Locatarii blocului, printre care era chiar unchiul copilului, au intervenit la timp şi copilul a fost salvat de alte abuzuri. Bărbatul s-a dovedit a fi un pedofil cunoscut – Augustel Şerban, care are mai multe fapte de acest gen la activ. Faţă de bărbat s-a întocmit dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor. Bărbatul condamnat anterior pentru corupere sexuală a unor copii în parcul de joacă din Obor a fost liberat condiţionat de Judecătoria Galaţi în noiembrie 2018. 
Categorie articol: 

Comentarii