Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofilia... ca şi hoţia

După minivacanţa de 1 Mai, sărbătorită cu bere şi mici sfârâind pe grătare de cei care muncesc, dar mai ales de cei care taie frunze la câini sau trăiesc din ajutoare sociale, Liviu Dragnea şi pesedeii care fac sluj în faţa lui ne mai pregătesc o surpriză. Un miting uriaş, desfăşurat în cursul acestei luni la Bucureşti, prin care social-democraţii vor să demonstreze lumii întregi cum apără şi cum susţin ei familia tradiţională. În fruntea participanţilor la miting se va afla conducătorul iubit, care şi-a părăsit soţia pentru o puştoaică mai tânără decât copiii lui, pozând astfel în apărătorul familiei tradiţionale în faţa celor care încă îl mai susţin. Se anunţă astfel a fi un miting de amploare, prin care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îşi va spăla toate păcatele şi va arunca anatema asupra celor care au o altă orientare sexuală decât el, care trăieşte cu o secretară cu 30 de ani mai tânără, iar acum încearcă să redefinească familia, schimbând Constituţia.

De altfel, ideea organizării unui miting de amploare al PSD nu este deloc nouă. În luna decembrie 2017, de exemplu, social-democraţii au decis organizarea mai multor manifestaţii, atât în Bucureşti, dar şi în alte mari oraşe din ţară.

„Va fi un miting de protest, nu pentru susţinerea Guvernului, a lui Dragnea, a programului de guvernare...un miting împotriva statului paralel, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor. Un miting pe care românii l-au cerut. Mesajul este că aceasta este majoritatea, aceştia sunt românii, care vor altceva, mesajul poate o să fie receptat şi la Bruxelles”, declara atunci Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

Şi totuşi, care stat paralel? Care români? Protest împotriva cui? Ce acoperă PSD cu acest miting de susţinere a familiei tradiţionale? De ce nu s-a rezolvat acest subiect delicat în Parlament, unde PSD şi ALDE  au majoritate, iar restul partidelor nici măcar nu îndrăznesc să se opună redefinirii familiei? Ce vor scanda eventualii protestatari care îi vor urma pe “familiştii” Dragnea şi Tăriceanu ca pe sfintele moaşte?

Pe de altă parte, la începutul lunii aprilie, preşedintele PSD a prezentat ca  priorităţi legislative ale social-democraţilor, pe lângă modificarea Constituţiei, modificarea Codurilor Penale sau elaborarea noilor legi ale securităţii naţionale.

Să fie cumva vorba despre emiterea unei ordonanţe de urgenţă privind Codul Penal? Sau, din haosul în care a intrat întreaga ţară prin guvernările dezastruoase ale PSD se scoate de la naftalină un alt proiect diabolic de distrugere şi dezechilibru?

La urma urmei, orientarea sexuală a fiecărei persoane este o chestiune de conştiinţă, nu o politică de stat. După părerea mea, adevăratele probleme ale familiilor tradiţionale sunt cu totul altele. La noi, familia tradiţională pentru care militează Liviu Dragnea şi gaşca lui reprezintă o vorbă în vânt, atâta timp cât copiii românilor sunt crescuţi de bunici sau de rude, pentru că părinţii sunt plecaţi în alte ţări pentru a-şi câştiga existenţa. La noi, scăderea nivelului de trai, scăderea natalităţii, analfabetismul, abandonul şcolar, violenţa în familie, abuzurile adulţilor asupra copiilor, colapsul din sistemul de sănătate şi multe altele sunt adevărate probleme. Pentru aceste realităţi crude ar trebui să reacţionăm. Nu homosexualitatea a distrus această ţară de la “deranjul” din decembrie 1989, ci incompetenţa clasei politice, lipsa de scrupule a celor care ne conduc, starea de lehamite generală care a pus stăpânire pe cei care îşi duc viaţa de azi pe mâine şi care se lasă manipulaţi de “familişti” ca Dragnea sau ca Tăriceanu.

Dacă “familie tradiţională” înseamnă să trăieşti cu secretara, care este cu 30 de ani mai tânără, printr-o Ordonanţă de Urgenţă, pedofilia poate fi ridicată la rang de virtute. Ca şi hoţia. Pentru ce vor protesta pesediştii în această lună la Bucureşti? 




Categorie articol: 

Comentarii