Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofil condamnat pentru perversiuni sexuale

Absolvent de Drept cu cetatenie germana, Mihai Marcel Trifu, in varsta de 57 de ani, originar din Sibiu, a fost condamnat la o pedeapsa rezultanta de 3 ani de inchisoare, pentru coruptie sexuala, act sexual cu un minor si proxenetism. Dosarul pedofilului a ajuns la Braila in anul 2005, stramutat printr-o decizie a Curtii Supreme, la cererea inculpatului. Potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Trifu a racolat inclusiv minore in varsta de 14 ani, pe care le-a convins sau le-a constrans sa faca sex cu el. In plus, a dezvirginat trei minore si le-a fotografiat in pozitii indecente ori le-a pus sa mimeze actul sexual, de fata cu alte tinere. El le-a fotografiat pe unele dintre pustoaice in timpul "demonstratiilor", imaginile explicite fiind folosite ca proba la proces. Politistii au gasit la domiciliul lui Trifu zeci de astfel de fotografii, ba chiar si doua vibratoare folosite in jocurile erotice. Cetateanul german, care s-a declarat nevinovat, si-a invitat si amicii sa faca sex cu fetele, in schimbul unor sume de bani.
Desi casatorit si stabilit in Germania, inculpatul obisnuia sa vina la Sibiu, singur, locuind in cele doua apartamente pe care le detine. Potrivit acuzarii, incepind cu anul 2003, el a cautat si a obtinut compania unor eleve "fara experienta de viata, unele cu varste sub 15 ani, carora le-a facut cadouri" (bani, telefoane mobile, bijuterii). In schimb, fetele au fost nevoite sa faca sex cu Trifu sau cu unii dintre cunoscutii lui, "dupa ce le-a fotografiat la domiciliul sau, in ipostaze dezavantajoase, complet dezbracate". Au fost cazuri in care victima, de doar 14 ani, a fost imbatata si apoi dezvirginata. Barbatul a facut acelasi lucru cu alte doua fete de 14 ani. Anchetatorii spun ca, la un moment dat, a facut sex oral cu o pustoaica de fata cu colega ei. Alta data, a pus doua fete sa mimeze actul sexual, de fata cu alte trei minore. In alte ipostaze, pustoaicele erau puse gramada, goale pusca, in cada, sa mimeze sexul intre lesbiene ori sa-si expuna partile intime. Orgiile sexuale au fost, in mare parte, fotografiate, astfel ca perversul din Sibiu a fost dat de gol din propria neglijenta. De altfel, ca sa le poate poseda pe victime, a recurs la santaj si amenintari. Invinuitul a fost arestat preventiv pe data de 13 mai 2005, ulterior fiind pus in libertate.
Culmea, pe parcursul procesului, dupa ce-a declarat ca este victima a unei razbunari, Mihai Trifu s-a mai ales cu un dosar de urmarire penala, intrucat a incercat sa determine doi martori sa-si schimbe declaratiile in favoarea sa.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii