Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedelistii braileni au inceput curatenia in Colonia de la km 10

Asa cum au promis, democrat-liberalii braileni si-au suflecat, ieri, minecile si s-au apucat de facut curatenie, in Colonia de la kilometrul 10, in cadrul unei campanii pre-electorale intitulate sugestiv "PD-L scapa Braila de gunoaie". Treizeci de membri ai partidului, in frunte cu candidatii la parlamentare Eugen Badalan si Florin Cirligea, au ajuns in locatia stabilita, in jurul orei 10.30. Dupa ce au descins din masini, pedelistii au pus mina pe lopeti si au dat drumul la treaba, fiindca nu se puteau plinge ca n-au ce face. Din contra, gramezile de gunoaie imprastiate peste tot, printre blocurile saracacioase ale coloniei dadeau de inteles ca operatiunea are putine sanse sa se finalizeze intr-o singura zi. "Nu-i nimic, daca trebuie venim si miine, si poimiine, pina terminam curatenia. Dupa aceea, ne mutam in alte zone din oras care au mare nevoie de o mina de gospodar. Actiunea va dura cel putin pina la inceputul iernii", ne-a declarat generalul in rezerva Eugen Badalan, candidat in Colegiul II, pentru Camera Deputatilor. La rindul sau, celalalt candidat, Florin Cirligea, ne-a spus ca operatiunea a fost demarata la initiativa consilierilor municipali ai PD-L, care s-au autosesizat cu privire la starea deficitara a salubrizarii din Braila. Fondurile necesare sint asigurate exclusiv de membrii partidului, fara contributia autoritatilor locale. "Pe linga curatenie, locatarii zonelor vizate vor avea parte si de citeva surprize", ne-a spus Florin Cirligea, candidat in Colegiul I, la Camera Deputatilor.
Ieri, locatarii Coloniei de la kilometrul 10 au avut parte, intr-adevar, de o surpriza, dar nu prea dadeau semne ca apreciau prea mult gestul politicienilor. In momentul cind pedelistii au ajuns la fata locului, mai multi rezidenti ai companiei s-au strins ciotca in jurul lor, curiosi sa afle ce anume le-au adus oamenii imbracati in portocaliu. Cind au aflat, insa, ca nu au nimic de luat, ci ca este vorba doar de facut curatenie, deci de munca, s-au imprastiat care-ncotro, fara sa dea vreun semn ca au de gind sa dea o mina de ajutor la stringerea gunoaielor. Politicienii s-au aratat, insa, impaciuitori: "E o vorba: omul sfinteste locul, dar si cind intra intr-un loc sfintit se comporta ca atare. Dupa parerea mea, doar din vina autoritatilor care nu-si fac datoria s-a ajuns la o astfel de atitudine din partea cetatenilor", ne-a declarat Badalan.
Pedelistii au adus cu ei un utilaj si un camion, pentru a incarca deseurile strinse si a le transporta la groapa ecologica. fara sa dea vreun semn ca au de gind sa dea o mina de ajutor la stringerea gunoaielor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii