Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedeapsă cu închisoarea pentru hoţul de lănţişoare

* la sfârşitul lunii ianuarie, Judecătoria Brăila l-a condamnat pe inculpatul Marian Alin B. la pedeapsa de 2 ani închisoare şi interzicerea unor drepturi * pedeapsa nu este definitivă, inculpatul fiind în stare de arest preventiv * în luna septembrie, el a atacat două femei pe stradă şi le-a smuls lănţişoarele de la gât

 

 

Tâlharul care a atacat două femei pe stradă şi le-a smuls lănţişoarele de la gât, a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea. Judecătoria Brăila l-a condamnat pe inculpatul Marian Alin B. la pedeapsa de 2 ani închisoare şi interzicerea unor drepturi. Magistraţii au prelungit şi măsura arestului preventiv faţă de cel acuzat, mai ales că pedeapsa aplicată nu este definitivă. Condamnă pe inculpatul B. Marian Alin la pedeapsa de 2 ani închisoare. În baza art 66 alin 1 Cp aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor, respectiv a dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice pe o perioadă de 1 an, pedeapsă care se va executa după executarea pedepsei principale. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie pe perioada executării pedepsei principale. Menţine măsura arestării preventive pe o perioadă de 60 de zile începând cu 31.01.2020 până la 30.03.2020 inclusiv. Deduce din pedeapsa aplicată, perioada reţinerii şi arestării preventive începând cu data de 17.09.2019 la zi. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila la şedinţa din data de 31 ianuarie.

Tânărul de 33 de ani, care este din sat Lanurile, a comis două infracţiuni de tâlhărie în ziua de 14 septembrie.

Reamintim că, la data de 17 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat şi reţinut pe un bărbatul acuzat de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, la data de 14 septembrie. Pe numele acestuia a fost emis mandat pentru 30 de zile, el fiind încarcerat în Arestul IPJ Brăila.

Potrivit anchetatorilor, în data de 14 septembrie, în jurul orei 11.20, bărbatul se afla pe strada Aleea Cinematografului şi ar fi smuls, de la gâtul unei brăilence de 55 de ani, un lănţişor din aur. În aceeaşi zi, în jurul orei 13.15, tâlharul care era pe strada Radu Negru a smuls de la gâtul altei brăilence, în vârstă de 64 de ani, un lănţişor din aur. Prejudiciul în valoare totală de 2.900 lei a fost recuperat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus apoi trimiterea în judecată a inculpatului, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila în octombrie 2019. Acum s-a dat şi condamnarea în primă instanţă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii