Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe urmele scandalagiilor din discoteci şi şoferilor teribilişti

Aproape 200 de persoane aflate la distracţie în discoteci şi baruri au fost legitimate de forţele de ordine şi peste 100 de şoferi au fost opriţi în trafic pentru control. Indivizii certaţi cu legea s-au ales cu amenzi usturătoare sau cu dosare penale.
În perioada 18-20 iulie, poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de siguranţă publică, în municipiu şi judeţ. Poliţiştii rutieri, de ordine publică şi de investigaţii criminale, din cadrul poliţiei municipului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, cu sprijinul jandarmilor, au acţionat la discotecile şi localurile cu program non-stop. Nici comercianţii din târgurile şi oboarele organizate săptămânal sau şoferii aflaţi în trafic pe arterele de circulaţie nu au scăpat de ochiul vigilent al oamenilor legii. "Poliţiştii au acţionat în scopul prevenirii comiterii faptelor de violenţă, a actelor ilegale de comerţ, a furturilor de pe tarabe, din buzunare, poşete şi genţi, pentru identificarea bunurilor provenite din furturi, combaterea actelor de cerşetorie şi reducerea numărului accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Echipele de ordine au efectuat controale la 28 de societăţi comerciale cu profil discotecă şi cafe-bar, au legitimat 195 de persoane, 29 fiind controlate corporal sumar şi 13 conduse la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare, şi au verificat în trafic 108 autovehicule. Pe timpul raziei, 35 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, fiind constatate 86 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 33.770 de lei. În ziua de 18 iulie, la ora 12.00, poliţiştii din Viziru l-au depistat pe Iancu C. (60 de ani), din oraşul Însurăţei, care transporta cu o căruţă deşeuri feroase, fără a avea documente de provenienţă.
Poliţiştii au confiscat 28 kg deşeuri feroase şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.
În perioada 2-20 iulie, poliţiştii au acţionat pe drumurile publice din judeţul Brăila, pe linia depistării persoanelor care conduc utilaje agricole neînmatriculate, fără să deţină permis de conducere, punând în pericol circulaţia rutieră. Poliţiştii din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier, Poliţiilor orăşeneşti Ianca, Însurăţei şi Făurei, şi secţiilor de poliţie rurală au constatat un număr de 62 de infracţiuni şi au întocmit 31 de dosare penale, conform Codului penal.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii